Tuesday, 24 July 2012

Oh my God... Cannot Go oredi!~

Salam 4 Ramadhan Al Mubarak..! :)

sebelum ckin nak tulis banyak banyak and cakap banyak banyak kat ampa semua... ckin nak bagitau nie yang ckin memang cannot go dah nie... letih sangat sangat harini... and seriously mengantok...!!! shhleeeepyyY!!!~ However... ckin nak tunggu Apit abesh sembahyang trawih dulu.. sebab ckin rindu dia sangat2..!! T_T only God knows how i miss him!

tapi ya beneran... mataku udahh ga bisa bukain lagyyy!! ngantok ngantok ngantok.... nak nak tadi mase berbuka tu ckin makan nasik kan.. lagy la problemos..! :p

dah la tady ckin tak bangun sahur...! T_T sebab ngantok and letih sangat2.! sory sayang! tak dapat nak teman papa sahur! :(

pastuu! bangun kul 9 pagy.. ckin belek belek Blekberi Ckin.. tengok apps world kann.. mane tau ade application yang ckin tak download lagy.. ckin ni memang gylaa apps cktt..! :P

pastu kul 1.30 naik bas pegy kolej.. naseb bek ta tertingggal bass encheiikk!!~ kalo tak.. naek cab la saya..! biasa la..! telinga dah biasa cucok earphone.. tu yang susah nak dengar bunyi bas tu.. nyaris nyaris tertinggal..! tapi tadi ckt je org dlm bas.. pacik bas gaatal tu dengan Penolong dye.. and ade la bpe orang budak laki... segan kot.. ==" ckin nie nampak je macam muka tak tau malu.. padahal..! senyum ckt pun susah oke..~~ hanya yang terpilih sahaja boleh tengok ckin senyum balek! :P

dah masok kelas English For Pre school tu... Dah abesh study sume.. dah enjoy dnegan Madam Shima... and thenn.. balek..!

Mase balek tu pulakk.. tengah dok perli2 Nana Rempit... tiba2 pulakk dy tunjok ade rumah sewa depan kolej..! and kebetulan memang kami tengah cari umah sewa area sana pown.. sebab da bosan dah asyik dudok ostel nie jea..! so ckin suruh la Kak Zara call tuan umah tu.. Cina ok! well.. memang ckin ngaku ckin suka deal dengan cina.. sebab cina nie pandai berbisnes and senang nak communicate..! tapi!! lepas kami pegy tengok rumah tu.. terus dy mintak deposit kalau nak masok..! yang tuu memang aku jadi sama dengan titik sama dengan la... (==") hahahaha!

mane na cari duet?? 3K tau...! bukan ckt... kalau sepuluh orang dok satu umah pun mau deposit sorang 300.. gyle ta gyle!??? tapi rumah tu memang puas aty sangat2.. dengan kemasnya.. dengan bersihnya... dengan cantiknya.. tapi tiba2 mahal sangat deposit..! kami sangat2 kecewa oke! bukan senang nak cari umah sewa area sana..! sebab tu kami sangat2 kecewa! uwaaa!!!!!~ tappi nak buat acaner kan! dah bukan rezeki kami!.

So.. lepas dah setel pasal rumah sewa tuu... ckin pulak pegy setelkan baju2 ckin yang tergendala tuu..! nak dekat sejam ckin settle kan benda tu..! mula2 pegy letak dy dalam machine basuh..pastu ckin naik umah ckin balek.. tnggu setengah jam.. turun balek pegy letak dy dalam tempat pengering.. ... and then.. ckinn pegy speedmart beli air pulak... beli Peel and Fresh... and then.. ckin naik ostel balek.. amek beg.. pastu pegy dobi balek.. tunggu sepuluh minit.. then angkat baju tu semua.. pastu dah abesh angkat... naik ostel.. pastu nak buka puasa.. buka puasa dulu...! pastu baru buleh mandy!

memangg peeerrrghhhhhh!!!~~

LETEYH SIOT..!! T_T

No comments:

Post a Comment