Friday, 27 July 2012

Kacip Fatimah...

Salam Jumaat everybody... yeahh...!

Sayyidull ayyam! hope that ur day and Ramadhan would be really enjoy full and full of bless..

oke la..! harini nak citer pasal ape eyh!?

takde citer nak citer.. tapi! ckin interested kat satu blog nie.. pasal kacip fatimah..! :)

eyh! jangan nak ingt kacip fatimah untuk orang yang dah kawen jea oke! :P actually.. ckin ni suka sangat letih tak pasal2.. bila balek kelas... memang letihhh ya amat..! orang lain boleh lagy buat activity apa ntah.. ckin dok umah... so ckin ingt nak try la minum Pearl Kacip Fatimah.. yang dalam tin kaler pink tu..! ckin ni addicted kat coffee.. so.. better ckin pilih yg coffe 3 in 1 kacip fatimah tu kan..! :P kacip fatimah ni buleh bagi tenaga kat kita.. sbb tu ckin nak beli..! nak buat experiment laa kononnya.. sebab blogger tu kata.. masa dia study.. dy minum kacip fatimah..! pastu dy senang nak study! ckin pun ingt nak minum jugak la macam tu! senang nak study.. senang nak beribadah..! :) lagypun kalau selalu sangat tak llarat.. tak baik la pulak kan! :P heeeheeeheee..~

so apa pun.. stay tuned... ckin nak buat experiment dengan air tu dlu.. kalau mujarab.. ckin promote lagy okeh! :P chill out! tu saja untuk harini! :D

No comments:

Post a Comment